Leden van de oudercommissie

Foto van Voorzitter
Anneloes Weve
Moeder van Bram en Tess - Voorzitter
"Mijn naam is Anneloes, getrouwd met Daan en moeder van Bram (november 2017) en Tess (juli 2019).
Bram en Tess gaan beide vanaf drie maanden naar de juffies bij Casa en wat zijn we er blij mee!
We zien de kinderen groeien in hun ontwikkeling, mede door wat zij bij Casa leren. De kinderen voelen zich thuis bij Casa.
Wij ervaren de leiding en juffies als zeer belangstellend en kundig.
 
Ikzelf werk als Front Office Manager bij een grote hotelketen. Hierin ben ik onder meer verantwoordelijk dat alle gasten met een tevreden gevoel de voordeur weer uitstappen na een verblijf. Dat gevoel moeten alle ouders met kinderen bij Casa ook hebben. Het lijkt me leuk om mee te denken met de juffen, ondanks dat ik (nog) geen ervaring heb met een OC. Ik stap er open in en hoop dat ik mijn steentje kan bijdragen."
Foto van secretaris
Sanne Oostenga en Richard Pronk
Ouders van Norè en Mayra - Secretaris
" Dag allemaal, wij zijn de ouders van twee prachtige meiden: Noré (nov 2017) en Mayra (nov 2019). Onze dochter Noré gaat sinds april 2019 twee dagen naar Casa Capretti. We hebben voor deze kinderopvang gekozen omdat we veel goede verhalen hadden gehoord. Bovendien vinden we het erg fijn dat het kleinschalig is. Er is veel 1-op-1 aandacht voor de kinderen. Dat vinden wij erg fijn, aangezien Noré een gevoelige pittige tante is. Noré ontwikkelt zich enorm en gaat met veel plezier naar 'schooltje' toe. 

Ik werk als Beleids- Communicatieadviseur Onderwijs bij de gemeente Amsterdam. We proberen beleid te ontwikkelen zodat alle kinderen het beste uit zichzelf kunnen halen. Hierdoor hoop ik ook een steentje bij te kunnen dragen aan de OC van Casa Capretti.  Richard werkt als BI & Data consultant en wordt gedetacheerd bij verschillende klanten. Hij vindt het belangrijk om mee te denken met Casa Capretti en heeft zich daarom aangesloten bij de OC."
Foto van penningmeester
Gwenda Bakker van der Wal
Moeder van Puck en Stef - Penningmeester
“Hoi mijn naam is Gwenda. Ik ben getrouwd met Sander en samen hebben wij 2 kinderen, onze dochter Puck (juli 2015) en onze zoon Stef (februari 2017). Beide kids zijn vanaf dat ze 3 maanden oud zijn naar Casa Capretti gegaan, waar wij ze met een fijn gevoel brengen. Een kleinschalig opvang met een gezellige sfeer, toegankelijke leidsters & leiding en aandacht voor kwaliteit. Zelf werk ik als fysiotherapeut in het woonzorgcentrum Castrovalva. Ik zie de kinderen dan ook regelmatig met de ouderen samen spelen en genieten van elkaars aanwezigheid. Omdat ik het belangrijk vind om mee te denken met de opvang leek het mij een goed idee om mij aan te sluiten bij de ouderencommissie. Ik hoop dat wij gezamenlijk de brug kunnen zijn tussen de ouders en de opvang.”
Foto van OC lid 1
Foto van OC lid 2
Foto van OC lid 3