Wie zijn wij?

Wij zijn Manon Homulle-Verheijen en Juliët Nijenhuis. Wij hebben elkaar leren kennen binnen ons werk in de kinderopvang en ondanks ons leeftijdsverschil zitten wij helemaal op een lijn met onze visie op de kinderopvang. Al snel was er een idee geboren die wij samen wilden uitvoeren... ons eigen kinderdagverblijf, een huiselijke kleinschalige kinderopvang waar interactie met ouderen mogelijk is. In juni 2012 is ons idee werkelijkheid geworden! Wij hebben één verticale kinderdagverblijfgroep die we ook kunnen splitsen in twee groepen, de paarse groep van 0-2 jaar en een blauwe groep van 1,5-4 jaar. In september 2013 is onze BSO van start gegaan met één groep en nu hebben we inmiddels met één kleine BSO groep van 4-7 jaar en één grote BSO groep 7+ en sinds september 2017 is er een peuterspeelzaal op onze BSO locatie. Wij hebben een team met vaste leidsters die zich hier aan u voorstellen.
 

Foto van Manon
“Ik ben Manon Homulle-Verheijen, al sinds 1991 getrouwd met Giel, moeder van 2 dochters en oma van een pachtige kleinzoon (2015) en kleindochter (2017). Ik heb 23 jaar in de detailhandel gewerkt en in 2009 besloot ik om mijn hart te volgen en met kinderen te gaan werken. Ik heb toen gekozen voor de kinderopvang en dat bevalt me enorm goed. Ik heb mijn diploma Sociaal Agogisch werk kinderopvang. In mei 2012 zijn Juliët en ik onze eigen kinderopvang begonnen in een mooie omgeving. Ik ben maandag, dinsdag,woensdag en vrijdag aanwezig en doe vooral kantoorwerk maar sta ook op de groep wanneer één van de leidsters vrij is of wanneer er iemand ziek is. Het kantoor grenst aan onze entree en de deur staat altijd open voor zowel de kinderen als de ouders.
Onze kinderen en kleinkinderen staan op nummer één en op nummer twee staat reizen! Wij maken graag verre reizen naar voornamelijk tropische oorden. Dus als ik er eventjes niet ben... ”
Foto van Juliet
“Ik ben Juliët Nijenhuis en in het bezit van een pedagogisch diploma kinderopvang niveau 4.  Ik heb jaren in de kinderopvang gewerkt en als moeder van 2 kinderen weet ik dat je als ouder je kostbaarste bezit veilig en met een goed gevoel wil achter laten op de opvang. Maar natuurlijk ook dat ze zichzelf kunnen ontwikkelen op hun cognitieve, sociaal-emotionele en motorische ontwikkeling. Samen met Manon zijn wij onze eigen kleinschalige kinderopvang gestart waarbij wij graag een huiselijke sfeer creëren. Ik ben onze pedagogische coach en loop regelmatig mee op de groep waardoor ik een goed overzicht heb en zie wat er gebeurd. Ook vind ik het nog steeds heerlijk om naast kantoor werk op de groep te staan. Ben gek op "onze" kinderen en wil er voor zorgen dat uw kind(eren) een plezierige tijd bij kinderopvang Casa Capretti tegemoet gaan."
Foto van personeelslid 1
"Ik ben Mendy Homulle, de oudste dochter van Manon Homulle-Verheijen. Ik woon samen met Robert Risch en wij zijn sinds 22 juni 2015 trotse ouders van ons mooie zoontje Delano en 3 oktober 2017 is daar onze prachtige dochter Roshelly bijgekomen. Ook hebben wij 2 hele lieve katten en 1 konijn. Na 4,5 jaar kapster te zijn geweest besloot ik om te gaan doen wat ik echt leuk vindt, en dat is gezellig met kinderen werken, knuffelen, knutselen en spelen :-). In Augustus 2014 heb ik mijn studie SAW afgerond. Julie zullen mij zien op de dinsdag, woensdag, en vrijdag op de groep,"
Foto van personeelslid 2
"Mijn naam is Mary Fennis. Ik ben in December 2017 in dienst gekomen, nadat ik al vaak als flexleidster kwam invallen bij Casa.
Ik heb 3 dochters, en een kanjer van paard. Ik heb 10 jaar in de revaldatie voor kinderen gewerkt en later ook voor volwassenen en ook nog 12 jaar voor de kleuterklas gestaan met heel veel plezier. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met de hond of lekker uit eten. In de zomer van 2024 ga ik met welverdiend pensioen maar ik zal vast nog vaak langskomen hoor!"
Foto van personeelslid 3
"Ik ben Hester Klaij en de moeder van Duke (september 2011). De afgelopen 18 jaar ben ik werkzaam binnen de kinderopvang en heb ik ervaring op gedaan in de leeftijden van 0-12 jaar. Het werken met kinderen is dynamisch, iets wat ik geweldig vind! Ik heb het heel erg naar zijn zin bij Casa dit is echt een warm bad voor zowel de kinderen als de leidsters"
Foto van personeelslid 4
"Hoi, mijn naam is Shirley Spillekom en ik ben 30 jaar en moeder van Aiden Dale (2018) Ik zit al ruim 14 jaar in het vak en werk nog steeds elke dag met veel plezier. Ik heb op allerlei groepen mogen staan en heb ervaring met elke leeftijd en draai nergens mijn hand voor om. Met kinderen is geen een dag het zelfde en ze blijven me verrassen. De aller eerste woordjes of stapjes en natuurlijk zodra ze zelf trots vertellen over hoe hun eerste tand er uit is.
Ik ben vaste leidster van de peuterspeelzaal en de BSO"
Foto van personeelslid 5
"Ik wil mijzelf graag aan jullie voorstellen, ik ben Chantal en woon samen met mijn vriend Thomas en zoontje Lukas in Almere. Ik was voorheen actief in de detailhandel maar het was tijd voor een nieuwe leuke uitdaging! Daar waar mijn hart ligt en dat is werken met kinderen. Ik heb daar inmiddels de benodigde diploma's voor behaald en ik wil nog zoveel meer leren. Elke dag een feestje bij Casa! Ik ben de vaste juf op het kinderdagverblijf. Tot snel!.Veel liefs Chantal"
Foto van personeelslid 6
"Ik ben Jelske Sijtsma en ik ben 21 jaar. Op Casa ben ik begonnen als stagiair maar ik heb isinds 2021 mijn opleiding gespecialiseerd pedagogisch werk niveau 4 afgerond. Ik ben er superblij mee dat ik bij Casa mocht blijven werken. Ik kijk er naar uit om mijn ervaring op te bouwen en mezelf verder te ontwikkelen hier bij Casa,
In mijn vrije tijd houd ik ervan om te sporten. Ik speel al ruim 14 jaar volleybal en doe dat nog steeds met veel plezier.
Ik ben op verschillende groepen te vinden. Zo sta ik op de BSO op vrijdag en op woensdag en donderdag op het kinderdagverblijf."
 
Foto van personeelslid 7
"Mijn naam is Nicole de Jong en ik ben 31 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend en wij zijn de trotse ouders van onze zoontjes Yoá (2022) en Mió (2023). Ik heb ruim 3 jaar bij een andere organisatie gewerkt op de buitenschoolse opvang en bij Casa ben ik gegonnen op het kinderdagverblijf maar inmiddels toch vast leidster op de BSO. Ik geniet enorm van de interactie met alle leuke kinderen die in hun "vrije" tijd gezellig op onze BSO bivakkeren."

 
Foto van personeelslid 8
"Hallo, ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Sylvia Berkenbosch en woon samen met mijn vriend Yuri en onze lieve hond Fjerro. Ik werk al meer dan 20 jaar in de kinderopvang als pedagogisch medewerkster en sinds 3 jaar werk ik naast het werken met kinderen als interieur stylist onder de naam S.i.L, Sylvia's Inspiring Lifestyle. Het werken met kinderen brengt mij elke dag weer een lach op mijn gezicht en hoop daar nog lang van te mogen genieten. De woensdagen kom ik bij het gezellige team van Casa Capretti werken en zal waar nodig nog wel eens een andere dag invallen. In mijn vrije tijd hou ik van fotograferen, wandelen, op vakantie gaan, sporten, gezellig met vrienden afspreken maar ook heerlijk bij de open haard een boek lezen."
Foto van personeelslid 9
"Mijn naam is Mila Honselaar en ik ben 18 jaar oud. Ik volg de opleiding Pedagogisch medewerker kinderopvang en ik ben in september 2023 gestart met mijn stage bij Casa Capretti op de BSO en peuterspeelzaal. Vanaf Januari 2024 zal ik op maandag op het kinderdagverblijf gaan werken en leren. Nu ben ik bezig met het halen van mijn autorijbewijs en als ik deze heb wil ik net als mijn broer en mijn ouders mijn motorrijbewijs gaan halen. Ook rijd ik graag paard. Ik ben vrolijk, leergierig en gek op kinderen. Tot ziens op de groep."
Foto van personeelslid 10
Foto van personeelslid 11
Kinderopvang Casa Capretti, vrij vertaald uit het Italiaans: huis voor kinderen, is een particuliere kleinschalige kinderopvang die is gevestigd op een centraal gelegen punt in Almere, nabij de A6 en de tussenring. Casa Capretti zit op een bijzondere locatie, namelijk binnen zorg en wooncentrum Castrovalva, waardoor wij garant kunnen staan voor bijzondere interactie tussen ouderen en de kinderen. Wij hebben een mooie eigen buitenruimte en kunnen ook gebruik maken van de mooie binnentuin van het zorg/wooncentrum. In het nabijgelegen gezondheidscentrum zijn o.a. een consultatiebureau, huisarts, tandarts en fysiotherapeut gevestigd. Casa Capretti biedt een huiselijke omgeving aan waar de kinderen zich veilig en geborgen zullen voelen en zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen.

Wij vertellen u graag meer tijdens een kennismakingsgesprek.